× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χάλκινο βραβείο στον πρώτο διαγωνισμό ελληνικού μελιού ανώτερης ποιότητας

Κι άλλες διακρίσεις για το Lesvos Honey

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/8/2020

Χάλκινο βραβείο στον πρώτο διαγωνισμό ελληνικού μελιού ανώτερης ποιότητας

Από το 2019 αποσπά διακρίσεις το Lesvoshoney, το μέλι του Στρατή Κοντού. Θυμίζουμε την πρώτη διάκριση ανάμεσα σε εταιρίες κολοσσούς σε διεθνή διαγωνισμό στο Λονδίνο!

Ο Στρατής Κοντός από τον Σκουτάρο μαγεύτηκε από τον θαυμαστό κόσμο των μελισσών πριν από έξι μόλις χρόνια, όταν ένας καλός φίλος του, του χάρισε το πρώτο του μελίσσι. Δεν άργησε να μάθει τη βασίλισσα του μελισσιού και πολύ γρήγορα, ανοίγοντας κάθε κυψέλη ήξερε τι είχε συμβεί και σε ποια φάση οργάνωσης βρίσκεται! Και δεν σταματά να εντυπωσιάζεται, να μαθαίνει και να απορεί τι έκανε πριν τη μελισσοκομία.

Με διαβατήριο την πρώτη του διεθνή διάκριση έβαλε ως στόχο να δημιουργήσει ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας εκμεταλλευόμενος τον πλούτο της λεσβιακής υπαίθρου και τα κατάφερε. Ακολούθησαν στις 10 Ιουνίου του 2019   ασημένιο βραβείο γεύσης σε πανελλήνιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας.

Ακολούθησε το χάλκινο βραβείο γεύσης στον πρώτο διαγωνισμό ελληνικού μελιού ανώτερης ποιότητας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 10 Δεκεμβρίου 2019. Τον περασμένο Ιούνιο, στις 15, απέσπασε και ασημένιο βραβείο γεύσης στον διαγωνισμό της olympawards όπου έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο Caravel!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΡΓΑΣΙΑ

5 συμβασιούχοι στο Δήμο Μυτιλήνης

Μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Εκτός τόπου και χρόνου οι αυξήσεις των αντικειμενικών στο Β. Αιγαίο»

Αναφορά Μπουρνού στον υπουργό Οικονομικών
ΑΓΟΡΑ

Μανιφέστο 51 επιχειρηματιών της Σκάλας Ερεσού

«Κόντρα στα συμφέροντα του τόπου το Θεματικό Πάρκο» αναφέρουν και καταθέτουν αντιπροτάσεις
ΓΕΥΣΗ

«Φυτεύουν ελαιόδεντρα ακόμη και στη Βραζιλία»

Έκρηξη στη ζήτηση του ελαιόλαδου τα επόμενα χρόνια αναμένεται στις διεθνείς αγορές, σύμφωνα με τις προβλέψεις καταξιωμένων γευσιγνωστών
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΟΡΑ

Λουκουμάδες Πρινάρη από το 1992, σήμερα στη Μυτιλήνη

Feλούκ! Άνοιξε στα Λαδάδικα, φρέσκο, με όλη την παράδοση που κουβαλά από τον Μανταμάδο
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μετά το φθινόπωρο η απόφαση για τη σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη

Αποκλειστικά στο «Ν» ο νέος Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης για τις ακτοπλοϊκές γραμμές και το μεταφορικό ισοδύναμο
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΓΕΥΣΗ

«Το ελαιόλαδο έχει ξεχωριστή θέση στην παγκόσμια διατροφή»

Ομιλία του Καθηγητή Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ Νίκου Θωμαΐδη, στο πλαίσιο τους 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου
ΑΓΟΡΑ

Από την Παρασκευή τραπεζοκαθίσματα και νυχτερινή πεζοδρόμηση

Τι είπε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος για το μέτρο στο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Το τηλέφωνο των ξενοδοχείων χτυπά για κρατήσεις Ιούλιο και Αύγουστο»

Λίγο καλύτερη προβλέπεται η φετινή χρονιά για τα ξενοδοχεία της Λέσβου, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου Δημήτρη Αβαγιανό
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ξεκινά η γραμμή Πειραιάς, Μύκονος, Χίος, Σίγρι

Το Σάββατο 12 Ιουνίου το πρώτο δρομολόγιο
ΑΓΟΡΑ

Πού θα πηγαίνει το… σκουπιδαριό;

Ερωτήματα από τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης «Ασπίδα»