× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Aναγκαιότητα η σύνδεση του Κ.Υ.Καλλονής με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων

Συνάντηση του προέδρου του Κέντρου Υγείας Αλέξανδρου Ροδίτη με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Γιώργο Φλώρο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/7/2020

Aναγκαιότητα η σύνδεση του Κ.Υ.Καλλονής με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων

Την αναγκαιότητα της σύνδεσης του Κέντρου Υγείας Καλλονής με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, προκειμένου, να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του έθεσε στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Γιώργο Φλώρο ο πρόεδρός της της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, Αλέξανδρος Ροδίτης. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Παρασκευάς Φινδανής.

Ο κ. Φλώρος από τη μεριά του αναγνώρισε το εύλογο του αιτήματος και δεσμεύτηκε το αμέσως προσεχές διάστημα να διενεργήσει αυτοψία με υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., ώστε να εξεταστούν τεχνικά ζητήματα.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Καλλονής τόνισε: «Η εκ μέρους της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κατανόηση του υφιστάμενου προβλήματος είναι το ήμισυ του παντός. Η σύνδεση του Κέντρου Υγείας Καλλονής με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, κρύβει, ενδεχομένως, προσωρινά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και η απαρχαιωμένη γραφειοκρατική διαδρομή από τη σύνταξη των απαιτούμενων εγγράφων και την καταβολή της ανάλογης προβλεπόμενης δαπάνης μέχρι τη μηνιαία υλοποίηση του καθαρισμού του αποχετευτικού συστήματος του Κέντρου Υγείας πρέπει να διακοπεί.

Κάνουμε το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον μηδενισμό της οικονομικής επιβάρυνσης του Δημοσίου και τη μείωση άσκοπης απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ